Vakantiedokter

Medi-Link 26-08-2021

In het toeristische Zeeland vlakbij Middelburg is een van onze klanten gevestigd, de Zeeuwse Huisartsen Coöperatie/Huisarts in Zeeland (ZHCo - Nucleuszorg). Op de drie huisartsenposten wordt de Medi-Link applicatie sinds november naar volle tevredenheid gebruikt. Medi-Link wordt hier niet alleen in de avonduren en in het weekend gebruikt, zoals je zou verwachten bij een huisartsenpost, maar ook overdag.

ZHCo werkt namelijk met een vakantiedokter! In de zomerperiode maken acht waarnemend huisartsen kennis met de provincie Zeeland door werk en vakantie te combineren. ZHCo zorgt voor het onderkomen van de huisarts en de huisarts werkt voor toeristen op Walcheren die huisartsenzorg nodig hebben. Een slim initiatief!

Een van de vakantiedokters gaf onlangs bij manager Else Heringa van ZHCo aan dat hij graag gebruik zou maken van de mogelijkheid van foto’s, om klachten van patiënten sneller te kunnen beoordelen. Medi-Link wordt daarom niet alleen op de huisartsenpost, maar ook door de vakantiedokter veel gebruikt.

Rotterdam eHealth Agenda

Medi-Link 17-08-2021

De Rotterdam eHealth Agenda houdt zich in de regio bezig met toekomstbestendige zorg.

Onlangs hebben zij een uitgebreid artikel gepubliceerd over Medi-Link als eHealth oplossing voor huisartsenpraktijken.

Even makkelijk als het versturen van een tikkie. Dé oplossing voor digitale zorg: simpel, veilig en op afstand.

Lees artikel

Medi-Link talenmodule

Medi-Link 22-07-2021

Drie kwart van de huisartsen ervaart problemen in de zorg voor laaggeletterde patiënten. Laaggeletterden zijn helaas veelal minder gezond en gaan vaker naar de huisarts.

Om de communicatie met patiënten te verbeteren en de applicatie van Medi-Link voor zoveel mogelijk patiënten toegankelijk te maken, bieden wij de applicatie in verschillende talen aan.

In het Duits, Pools, Frans, Spaans, Engels, Turks, Arabisch, Italiaans, Papiaments en Roemeens kan Medi-Link gebruikt worden om de patiënt aan te spreken in een taal die hij of zij (beter) begrijpt!

Samenwerking Nedcomp

Medi-Link 22-06-2021

Medi-Link is onlangs een samenwerking aangegaan met een zeer ervaren hostingpartij, Nedcomp!

Nedcomp is een volledig gecertificeerde technisch beheerder die onze applicatie en data volledig AVG-proof kan hosten. Zij zijn een gerenommeerd partij en hard aan het groeien in de zorgsector. Wij sluiten ons met deze samenwerking aan bij het E-Zorg netwerk waarbinnen vele organisaties beveiligd gevoelige informatie kunnen versturen.

Met Medi-Link kunnen we ons daardoor volledig richten op de verdere groei en uitbouw van ons product, de applicatie die op een snelle en makkelijke manier foto's van patiënten kan ontvangen. Geen gedoe, wel veilig!

Hostingpartner Nedcomp

Amsterdamse OLVG-ziekenhuis krijgt boete van ruim 4 ton

Medi-Link 11-02-2021

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft het Amsterdamse ziekenhuis OLVG een boete van 440.000 euro opgelegd omdat het de privacy van patiënten heeft geschonden.

Uit de uitgebreide toelichting van de AP blijkt dat zij twee overtredingen hebben geconstateerd. De logging op (onbevoegde) toegang werd niet regelmatig gecontroleerd en er werd geen gebruikgemaakt van een tweefactor-authenticatie.

De gebeurtenis laat zien hoe cruciaal informatiebeveiliging is, zeker in de zorg. Gelukkig hebben onze klanten met Medi-Link beide zaken op orde.

Lees artikel op nu.nl

'Patiënten voelen zich gehoord als je een foto vraagt'

Medi-Link 05-01-2021

Met trots delen wij met u dat Medi-Link als gepaste e-health oplossing wordt genoemd in het vakblad van de Nederlandse Vereniging Voor Doktersassistenten.

"Ook mensen van tachtig snappen dit." Annalies, ZZP Triagist, deelt haar ervaring met Medi-Link in de editie van november 2020.

Blader in de bijlage naar pagina 19 of lees het artikel hieronder digitaal.

Lees het artikel hier

HAP Bonaire zet e-health in ter bescherming patiënt en personeel

Medi-Link 23-11-2020

Op de Huisartsenpost in Bonaire wordt sinds vorige week e-health ingezet ter bescherming van patiënt en personeel. De eerste samenwerking met het buitenland is hiermee een feit!

Vorige week zijn ze succesvol gestart met Medi-Link voor het beoordelen van patiënt foto's. Niet alleen voor de inwoners; ook toeristen kunnen met gemak foto's van hun klacht opsturen naar de Huisartsenpost.

Wij wensen Huisartsenpost Bonaire veel succes met de verdere digitalisering!

Lees volledige artikel

Wilt u ook meer patiënten helpen in minder tijd?

Probeer Medi-Link nu twee weken gratis. Binnen een dag geregeld. Volledig vrijblijvend.

Probeer nu